Cara Untuk Dapat Kredit Topup Percuma 2018

Sebelum saya tunjukkan cara dapat topup free :) saya nak tunjukkan bukti saya dapat topup free hoho.. Di bawah ini adalah bukti berapa kali saya dapat free topup untuk bulan Oktober 2018 :).. Ok boleh teruskan baca :)
Topup Free


Betulkah masih ada cara untuk dapat reload celcom, maxis, umobile, digi atau tunetalk secara percuma pada tahun 2018 ini?

Topup percuma

Memang pada awalnya, saya pun tak berapa nak percaya tetapi bila saya sendiri sudah cuba dan saya berjaya dapat topup percuma barulah saya boleh kata ianya memang terbaikkk punyaaa..

Lagi satu, sebenarnya saya ini tamak orangnya hehe, saya tak nak share cara saya dapat kredit topup secara percuma online. Tetapi ramai kawan saya kata TAK BAIK MAKAN SORANG-SORANG BRO. Lagipun memang betul punn tak bagus tamak2 ni kan.. Tuhan marah tau kalau tamakkk...

Jadi, pada hari yang teramat baik ini, saya akan cuba kongsikan kepada anda semua bagaimana cara saya dapat kredit topup percuma secara online pada tahun 2018 ini...

Mariiiii kitaaa mulakaaannnn...

Cara Untuk Dapat Kredit Topup Free 2018

Pertama sekali korang perlu buka link ini [+]https://dent.app.link/wgYYABVuQQ untuk download apps Dent dan setelah siap download aplikasinya anda bolehlah daftar. Senang sahaja nak daftar. Seperti, masukkan nombor telefon kamu dan ikut sahaja langkah yang seterusnya. Isi semua ruangan yang disediakan seperti nama, dan email.

Tahniah, akaun DENT anda berjaya dihasilkan dan setelah anda masuk dalam apps tu, cari jenis operator yang anda guna untuk claim topup free RM5. Tu baru bonus signup tu :)


Cara Untuk Mendapatkan Topup Percuma 2018


Cara dapat topup percuma


Seterusnya.... Untuk mendapatkan kredit topup yang seterusnya, anda perlu invite kawan untuk download apps tu. Setiap seorang yang download apps tu melalui invite anda, anda akan menerima 175 DENTs. Kalau anda berjaya kumpul 400 DENTs dah boleh claim topup RM5 :). Sangat mudah kan :)
>
Download DENT App di sini
<

Kalau korang dah berjaya dapat kredit topup. Silakan jerit kuat2 atau lompat bintang...

Cara yang saya kongsikan ini tidak memerlukan masa yang lama... Kalau korang hebat macam saya hahaha dalam sehari boleh dapat topup RM10... RM10 je??? memanglah sikitkan, tapi cukuplah untuk langgan internet beberapa GB kan... Tapi saya nak bagitahu korang satu hal yaa... kalau korang xda usaha atau malas kah apakah... jangan harap dapat topup percuma hahaha....

Arghhh cukuplah dah panjang sangat saya tulis ni... Nasihat terakhir saya, kalau korang dah dapat topup percuma celcom, digi, umobile, tunetalk atau maxis jangan lupa kongsikan tutorial ini kepada orang lain hokehhh.. Jangan makan sorang2 taw... tak bagus hahaha bye...
Baca juga: Cara Dapat Topup Percuma Dari Lazada 2018

Cara Untuk Dapat Kredit Topup Percuma Secara Online 2017

Labels: Topup Percuma Celcom, Topup Percuma 2018, Topup Percuma Digi, Dapat Topup Percuma, Cara Topup Percuma, Topup Free Celcom, Topup Percuma Celcom Hack, Free Top Up Celcom Code, Cara Dapat Top Up Percuma Celcom, Dapat Topup Percuma Maxis, Aplikasi Topup Percuma, Cara Curi Kredit Orang, Hack Top Up Celcom Free, Cara Pinjam Credit U Mobile, Cara Pinjam Kredit Maxis, Cara Dapat Topup Free Celcom RM10
No posts.
No posts.