Cara Untuk Dapat Kredit Topup Percuma 2017

Betulkah masih ada cara untuk dapat reload celcom, maxis, umobile, digi atau tunetalk secara percuma pada tahun 2017 ini?
Cara Untuk Dapat Kredit Topup Percuma Secara Online 2017

Memang pada awalnya, saya pun tak berapa nak percaya tetapi bila saya sendiri sudah cuba dan saya berjaya dapat topup percuma barulah saya boleh kata ianya memang terbaikkk punyaaa..

Lagi satu, sebenarnya saya ini tamak orangnya hehe, saya tak nak share cara saya dapat kredit topup secara percuma online. Tetapi ramai kawan saya kata TAK BAIK MAKAN SORANG-SORANG BRO. Lagipun memang betul punn tak bagus tamak2 ni kan.. Tuhan marah tau kalau tamakkk...

Jadi, pada hari yang teramat baik ini, saya akan cuba kongsikan kepada anda semua bagaimana cara saya dapat kredit topup percuma secara online pada tahun 2017 ini...

Mariiiii kitaaa mulakaaannnn...

Cara Untuk Dapat Kredit Topup Free 2017

Pertama sekali korang perlu buka link ini ---> https://mcent.com/r/I7UCS4 untuk download apps mCent dan setelah siap download aplikasikannya anda bolehlah daftar.
Masukkan nombor telefon kamu.
Code pengesahan akan dihantar melalui sms.
Masukkan code pengesahan di ruangan yang telah disediakan. (biasanya 4 angka)
Isi semua ruangan yang disediakan seperti nama, tempat tinggal dan lain-lain.
Tahniah, akaun mCent anda berjaya dihasilkan.

Seterusnya....

Pergi ke email yang anda telah masukkan tadi. Cari email daripada mCent. Klik di button pengesahan akaun. Akaun mCent berjaya disahkan.

Seterusnya 3 cara untuk dapat kredit topup percuma ialah:

1. Install aplikasi yang ditawarkan oleh mCent.
-Download aplikasi mcent, buka, dan install.
-Seterusnya, buka apps tersebut dalam 30 saat.
Cara Untuk Dapat Kredit Topup Percuma Secara Online 2017

2. Menyertai peraduan yang disediakan oleh pihak mCent.
-Klik di kotak "Masuk Peraduan "
-Seterusnya, isi borang, submit, dan copy link.
-Promote kepada rakan-rakan anda.
-Pemenang akan dipilih berdasarkan jumlah yang register di atas link kamu.

3. Promote "unique link" kepada kawan-kawan.
Cara dapat link unik :
-Klik link tersebut : http://mcent.com/referrals/
-Copy dan Paste link " http://mcent.com/r/
******* "
-Promote kepada rakan-rakan anda.
-Setiap register akan mendapat RM2.60.

Seterusnya cara untuk tebus topup anda ialah...

1) Login akaun mCent kamu
2) Pilih "Temu Bual"
3) Kamu boleh pilih nilai kredit yang kamu mahu
4) Tunggu sms pengesahan kredit telah masuk


Kalau korang dah berjaya dapat kredit topup. Silakan jerit kuat2 atau lompat bintang...

Cara yang saya kongsikan ini tidak memerlukan masa yang lama... Kalau korang hebat macam saya hahaha dalam sehari boleh dapat topup RM10... RM10 je??? memanglah sikitkan, tapi cukuplah untuk langgan internet beberapa GB kan... Tapi saya nak bagitahu korang satu hal yaa... kalau korang xda usaha atau malas kah apakah... jangan harap dapat topup percuma hahaha... macam saya pada awal main mcent ini 3hari baru dapat topup RM5 sebab saya ingatkan ianya tak betul jadi saya buat pun malas2 lah hahaha....

Arghhh cukuplah dah panjang sangat saya tulis ni... Nasihat terakhir saya, kalau korang dah dapat topup percuma celcom, digi, umobile, tunetalk atau maxis jangan lupa kongsikan tutorial ini kepada orang lain hokehhh.. Jangan makan sorang2 taw... tak bagus hahaha bye....
Cara Untuk Dapat Kredit Topup Percuma Secara Online 2017
Labels: Topup Percuma Celcom, Topup Percuma 2017, Topup Percuma Digi, Dapat Topup Percuma, Cara Topup Percuma, Topup Free Celcom, Topup Percuma Celcom Hack, Free Top Up Celcom Code, Cara Dapat Top Up Percuma Celcom, Dapat Topup Percuma Maxis
No posts.
No posts.